Počet zobrazení stránky

úterý 11. září 2012

Dukovo šílenství

Večer byl spatřen temný hrabě Duka, jak se sinalou tváří opouštěl ve spěchu katedrálu na temném Hradě. Když se jej pokoušeli kolemjdoucí zadržet v domnění že je náměsíčný (neb byl oděn jen v noční košili a dřevácích) ukázalo se že nesouvisle drmolí: "Ta hlava, ta halva."
Při pozdějším vyšetření vyšlo najevo, že se ubožákovi zjevuje v katedrále podivný přízrak s odznaky generalisima a rudě zbarvenou punčochou na hlavě. Pokaždé, když se k němu přiblíží, notuje zaměrně velmi falešně parodii známé písně "Hospodine pomyluj ny" začínající ovšem slovy "Klause, Duku podminuj mi". Když se jej pak pokusí chytit , zmizí v oblaku kouře za zvuku připomínajícího výstřel z Aurory.
Hrabě Duka je zatím v domácím ošetřování, jež ale bude asi nutno změnit na ústavní, neb se k němu stále snaží proniknout novináři toužící vynésti ven skandální novinky.
I když se tomu snažil oddíl speciálně vycvičených nemilosrdných sester zabránit, podařilo se jednomu z nich vymámit od hraběte Duky rozhovor v němž sděluje že pravým ďábelským vládcem nad těly i myslemi členek kapely Pussy Riot je skutečný nesmrtelný ďábel - sám Josif Visarionovič Džugašvili Stalin!

Pussy Riot? Jejich akce připomíná Stalinovo řádění, míní Duka



Nebezpečný maskovaný zpěvák Stalin
zde zachycen  jako dirigent při výcviku agentů-pěvců

Stalinovo poslední album "Geroj" (zde ve verzi pro západ)
obsahuje také populární hit "Ubij milionov"

Žádné komentáře:

Okomentovat